Ich bin wieder dah!

Ja hallo, Trouwe Lezer. Ik weet wat u dacht. U dacht natuurlijk: ‘het was leuk voor een maandje, maar die cappuccino is er alweer mee genokt. De zoveelste margeblogger die denkt grappig te zijn maar het al snel weer voor gezien houdt omdat’ie heel snel door fatsoenlijke onderwerpen heen is.‘ Nou, niks van dat alles hoor! Ik was gewoon druk. Werkloos en druk? Ja dus. En niet met uitslapen he. Er lagen nog zat klusjes op mij te wachten en Mevrouw Cappuccino is niet snel tevreden. En ik ben niet snel met klussen, dus tel uit je winst. Als ik plan iets in een uur te doen kun je rustig op 2 uur rekenen. Niet dat ik langzaam ben, welnee. Zodra ik aan het klussen ga lijk ik in een parallel universum te belanden waarin de tijd twee keer zo snel gaat. Heel gek.

Wat dus niet 2x zo snel gaat als je zou willen is de service van UPC. De afgelopen 6 dagen ben ik dus offline geweest vanwege organisatorische wanorde bij dat stelletje zakkenvullers. Ik zal u niet vermoeien met alle details (Ik ben tenslotte @bertbrussen niet) maar het heeft wat vloekwoorden gekost in de richting van klantenservicemedewerkers die op het zelfde toeten-nog-blazen niveau zitten als, pak ‘m beet, Jacqueline Kramer als het om de klimaatverandering gaat. Anyway, het resultaat is dat we weer online zijn. Nog wel via UPC. Ik ben van zins over te stappen naar Tele2 omdat dat de enige provider hier in de regio is die 3 in 1 diensten aanlevert. Dus: telefonie, digitale TV en internet.
En dat is waar ik u nodig heb, Trouwe Lezer. Waar UPC via de kabel gaat, komt Tele2 via de telefoonaansluiting binnen. En daar zit hem de crux (heb ik altijd al eens willen zeggen). De vorige bewoners waren prutsers. Niet dat ik superhandig ben, maar als het af is ziet het er tenminste fatsoenlijk uit. Bij die gasten niet. Man, man, man, wat heb ik hier een stel lelijk afgewerkte gipsplaten gevonden. Anyway. Het ISRA punt is dan ook een zooitje (Pica 1, Pica 2). Mijn vraag aan u, Trouwe Lezer, is dan ook: hoe fix ik dit? De vorige bewoners hadden ISDN (wat was dat ook alweer?) maar dan niet volgens het boekje aangesloten. Blijkbaar hebben ze besloten het ISRA punt als een soort kroonsteentje te gebruiken. Ik snap er de ballen van, dus als iemand een idee heeft? Mijn dank is alvast waarlijk.

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 12 maart 2010, in Overpijnzingen en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: