Darth Wilders: The idiocy is strong in this one

DE JOOP, Trouwe Lezer. Mijdt die site als ware hij geïnfecteerd met airborne HIV. Of de vlektyphus. Wat een verschrikkelijk stel enge linkschmensen waart daar rond. Zo op de zaterdagavond heb ik er waarlijk vrij weinig andere woorden voor (maar dat kan ook door de whisky komen). Ik weet niet hoe ik er deze keer weer kwam, maar ik kwam er. Ik moet die site werkelijk aan mijn adblocker toevoegen: alles wat er op staat gewoon niet meer weergeven. Da’s beter voor mijn bloeddruk. Want wie schrijft daar ook? Die uitpakhomo van Bright.nl, Erwin van de Zande. U kent Bright wel; dat zooitje iPhone en Apple lovers dat orgasmerend over straat rolde bij de presentatie van dat onding zonder flash, de iPad. Het is te verwachten dat iemand die een dergelijk gebrek aan gezond verstand vertoont ook geen verstand heeft van politiek en dus schrijft voor De Joop en daar dus werkelijk een te-nen-krom-mend stuk aflevert met de titel: ‘Blijf positief, stem Progressief’.

Nou, Trouwe Lezer, als je ook maar over een beetje positiviteit beschikt dan is dat verdwenen na het lezen van dit stukje broddelwerk. PVV’er Richard de Mos wordt weggezet als mongool (toegegeven: hij is volgens mij niet het helderste licht, maar dit is belachelijk) als in lijdend aan het syndroom van Down, de VVD plaatst hij achteloos in ‘Paars 3’ met Pvda, GL en D’66 (ik als VVD-stemmert zou mij als enorm bekocht voelen als dat gebeurde), Obama wordt nog eens even aangehaald als linksche verlosser (dat terwijl hij zo bij de VVD kan aanschuiven), Cohen is de redder van Nederland en een regering met de Pvda bevrijdt Nederland van de conservatieve krachten van het CDA en de CU. Pardon? Een partij die steeds meer gekaapt wordt door oosters religieuzen? PARDON? En het mooiste is nog: rechts stemmen is overlopen naar de Dark Side en Geert Wilders is Darth Wilders. Maar wel de VVD in een kabinet willen plaatsen.

Mijn mening? Sodeflikker op zeg, opgehypte iPhone idioot. Met je links progressieve kudtkop. Hou je bij het uitpakken van nutteloze onzin in een flitsend jasje. Daar heb je tenminste verstand van. Want weet je wel wie uiteindelijk de Emperor de afgrond in flikkerde, in Star Wars? Juist.

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 14 maart 2010, in Politieke Waanzin en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: