Bolkestein: 020-supporters, emigreer!

Voor bewuste 020-supporters is er geen toekomst in Nederland, Trouwe Lezer. Reden: het slechte voetbal van hun club en de aanhoudende golf van hoon die hen daardoor ten deel valt. “Bewuste Arena-bezoekers moeten zich realiseren dat er voor hen geen toekomst is in Nederland,” zo zegt voormalig VVD-leider Frits Bolkestein bij Cappuccino Schrijft.

“Met bewuste 020-supporters doel ik op supporters die als zodanig herkenbaar zijn, zoals leden van vak 410 en de f-side,” aldus Bolkestein. “Voor hen zie ik geen toekomst hier vanwege de golf van hoon en spot onder vooral supporters van andere clubs, die in aantal blijven toenemen.”

Volgens de oud-eurocommissaris kunnen ze daarom hun kinderen maar beter aanraden om te emigreren naar Madrid, Auxerre of Milaan. Hij heeft weinig vertrouwen in de huidige plannen van de KNVB om het uitlachen van supporters te bestrijden, zoals het weren van supporters van andere clubs bij wedstrijden van 020 – een voorstel van Martin Jol.

“Ik ben pessimistisch,” vertelt Bolkestein. “Want het conflict – dat vooral gaat over het tra-gisch slechte voetbal van 020 – blijft woekeren. Ik voorzie geen spoedige oplossing en dan blijft ook de hoon bestaan. Veel supporters uit Twente, Eindhoven, Groningen en Veendam zullen zich niets aantrekken van de maatregelen.” Eredivisie Live en Studio Sport, die hier respectievelijk via de decoder en via het publieke net bekeken kunnen worden, spelen in zijn ogen een kwalijke rol in dat proces.

Oorspronkelijke tekst hier

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 6 december 2010, in Idioterie en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. WHAAAAHAAHAHAHAHA! Fuck ze, die kutkeppels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: