Quote van de dag

Democatie? Daar komen we samen wel uit”Het probleem is dat Nederland meent dat het de ultieme wereldverbeteraar is. Het heeft overal een mening over en wil zich met elk incident in de wereld bemoeien en daarbij meer dan ook nog de verkeerde keuze weet te maken. Afghanistan is het misselijk makende voorbeeld dat wij onze eigen grenzen uit het oog zijn verloren. De pluche-zitters willen daaraan opnieuw jonge Nederlandse mannen en vrouwen opofferen. Russische generaals, die destijds met behulp van door de VS bewapende Taliban uit Afghanistan waren verdreven, waarschuwden al voor de uitzichtloosheid van dit militaire avontuur. De Afghanen en hun Taliban willen geen miltaire bezetting door vreemden, die niets van hun cultuur begrijpen.”

Reaguurder Anjofra in reactie op een artikel op DeJaap waarin een Uruzgan veteraan wordt geïnterviewd over zijn visie op de nieuwe missie in Kunduz. Anjofra is oud Indiëganger en weet uitstekend hoe opgeblazen het ego van de Nederlandse politiek is als het gaat om de eigen moraliteit. Nederland moet eerst maar eens zijn eigen problemen oplossen in plaats van democratie en bonnenboekjes door de strot van andere landen te duwen.

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 2 februari 2011, in Quote van de Dag en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: