#BOMAANSLAG

Nederland is weer een stukje veiliger, Trouwe Lezer.  Gisteravond heeft de hermandad in de getto’s van Soest een le-vens-gevaarlijke fundamentalistische 17-jarige scholiere (kekke terroristenbril inbegrepen) opgepakt die dreigde het Johan van Oldebarnevelt Gymnasium op te blazen. Deze Fatima Bin Laden in de dop vergat dat de sterke arm der wet tegenwoordig altijd en overal en 25 uur per dag op de uitkijk ligt naar mogelijke staatsgevaarlijke verkeersovertredingen en boosaardige twitterz. Kun je nog zo leuk ironietekens bij je tweets vermelden, maar die vlieger gaat dus niet op. Daarmee misleidt je het vernuft van Amersfoorste politie dus niet hè. Die zitten daar meteen boven op. ‘Ohjee, een reële dreiging!’ klonk het door de burelen van de internetrechercheurs. Met 4 man en een hulpofficier togen ze kordaat naar het hol van de leeuw om met het gevaar voor eigen leven deze bedreiging voor de staatsveiligheid onschadelijk te maken. Dankzij het snelle optreden van deze koene helden is onsch schone Nederlandsche landschap weer een stukje veiliger. De 17-jarige Charlotte Bouwman zit in de cel alwaar zij wordt uitgewoondhoord om meer van haar terroristische plannan te weten te komen.

Wat een bullshit, Trouwe Lezer. Dat de politie zich hier mee bezig houdt. Niet even bellen ofzo, of een wijkagentje langssturen, nee, meteen een SWAT-team er op af. KEIHARDE REPRESSIE. We hebben toch genoeg agenten, dus we sturen meteen 4 agenten op iedere LOLtweet af. Want is het is in de wereld der aanslagplegers natuurlijk gebruikelijk om je daad van te voren aan te kondigen op twitter enzo. Dat deden die 17 jarige meisje die 9/11 pleegden natuurlijk ook. Hardstikke logisch. Want de grootste bedreiging voor 0031 zijn niet de bontkraagjes op scooters die je in je eigen huis in elkaar slaan voor een euro of vijf, of Oost-Europezen die het land en onze uitkeringen onder onze neus wegjatten of zelfs de ayatholla’s die Nederland als poel van verderf zien. Nee mensen, mark my words: het echt gevaar komt van twitterende tieners met een hormoonspiegel in onbalans. Man man man.

Hadden we eerder al Bert Brussen die zich moest melden vanwege een retweet, krijgen we nu dit. Beetje grappig lopen doen op internet, dat zal toch zeker niet? Dat kunnen we niet hebben hoor. Motherfuckers hey, als het zo doorgaat zit straks half twitter in Guantamano Drenthe.  En reken maar dat Fred Teeven dit meisje zo de TBS inlult, want daar is al het aan hem ligt slechts je EPD voor nodig. Leuk  als dat net zo goed beveiligd is als de OV- chipkaart. Nee, internet en overheid/justitie/politie, dat gaat helemaal goed komen. What’s next? Twitter verbieden omdat het niet illegaal is maar wel illegale tweets stimuleert ? (zie FTD) Joop moderatie voor iedere tweet? #Bomaanslag is inmiddels een trending topic, dus de dienstdoende bromsnor die straks een search doet zal wel direct de commando’s bellen als hij 30.000 results krijgt. Ik verwacht razzia’s vanmiddag.

Als u mij dan nu even wilt excuseren, ik ga zelf ook even een #bomaanslag plegen. Lelijke KudtArena.

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 17 februari 2011, in Idioterie en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: