Vertical Friday 12: Steun Japan!!1!!11!!

Het is me wat met die Jappen he, Trouwe Lezer. Eerst door elkaar geaardbevingd, daarna met een fikse waterboard bijna weggeTsunami’d en nu staan ze op het punt massaal gefrituurd te worden door het vooralsnog bijna ergste kernongeluk in human history. Is het de wraak van de walvissen of van een paar haaien waarvan de vinnen in de soep zijn beland? Payback voor Pearl Harbor? Ik weet het niet, maar die sushichefs zijn goed de lul. Gelukkig springt de wereld bij. Uit alle hoeken en gaten wordt hulp aangedragen. Speurhondje hier, pakketje tentjes daar. En terecht natuurlijk, want dit wens je zelf de moffen niet toe. Niet iedereen is in staat om direct een vliegtuig te pakken en zich direct in real life FallOutland te begeven, dus er worden ook wat ludiekere acties opgestart. Je hebt bijvoorbeeld het uberidiote #prayforjapan. Schiet lekker op, als het waarschuwing van god is (religekkie-alert). Een stel Japaniaanse kunststudenten aan de Rietveld academie maakt kunstzinnige buttons om wat eurootjes op te halen en hun morele steun te laten blijken. Hulde.

Als invloedrijk (ahum) blogger kan ik dan natuurlijk niet achterblijven. Daarom staat deze Vertical Friday in het teken van onze Japanese makkers. Succes mensen, want het wordt nog veeeeel erger. Want wie komt er na nucleair geneuzel ter wereld? Juist.

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 18 maart 2011, in Vertical Friday en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: