Hangjongeren Breda geslacht na klachten wandelaars

BREDA –  De 126 hangjongeren die nu nog in het Bredase binnenstad staan, worden zaterdag geslacht. De hangjongeren waren opdringerig geworden omdat mensen per ongeluk naar ze keken als ze werden beledigd met termen als ‘klootzak’ en ‘psst, kkhoer’. De hangjongeren liepen daardoor soms af op wandelaars, in de hoop dat ze een vechtpartij konden uitlokken.

Sommige wandelaars voelden zich daardoor bedreigd. Een enkeling werd door de onverlaten zelfs het struikgewas in gebonjourd en beroofd, zo schrijft BN De Stem. Straatcoaches van de kansloze hangjeugd hebben besloten om de groep weg te halen om grotere problemen te voorkomen.

De komende week wordt onder meer de binnenstad afgesloten om de oude situatie te herstellen. Wietzakken worden opgeruimd die daar door het hangtuig zijn gedumpt.

Volgend weekend worden er mogelijk alweer nieuwe kansloze jongeren uitgezet in Breda. Straatcoach Sander van de Haar roept wandelaars op om -vooral in het belang van de hangjongeren- de nieuwe groep vooral géén blik waardig te keuren en vooral niet terug te praten.

Advertenties

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 20 mei 2011, in Satire en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. vd Boogaard

    Schandalig dat die stieren geslacht moeten worden! Ze kunnen toch ook gewoon hekken om dat natuurgebied neerzetten? Gewoon geen mensen meer toelaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: