Jeanine Hennis, MOORDENAAR!!1!!111!!

Opsporing verzocht, Trouwe Lezer. Er loopt in 0031 dus gewoon staatsgevaarlijk tuig rond. Bon Jovi zong het al. Wanted, Dead or alive: Jeanine Hennis Plasschaert en haar medecollaborateurs van de VVD. En ook het CDA. En de CU. Ohja, ook de PVV. Het zijn namelijk staatsgevaarlijke TERORRISTEN! Jaha, Trouwe Lezer, daar staat u toch even van te kijken! Allemaal keurige mensen, dacht u. Wat wereldvreemd bij tijd en wijle, maar geen gevaarlijke mensen. Op die totaaldictator Ernst Hirsch Ballin na dan. En die Jeanine Hennis, dat is toch zo’n aardig vrouwtje? Blonde haartjes, guitig koppie.  Die heeft ons toch behoed voor de totaalinvasie van onze bankaire privacy door die zionistische Amerikanen? Al-le-maal schijn, Trouwe Lezer. Een rookgordijn. Niets is minder waar dan dat. Die vrolijke Jeanine is dus de leider van een internationale conspiracy om het volk van Irak uit te roeien. Een regelrechte genocide, gepleegd door onze eigen volksvertegenwoordigers onder aanvoering van die vermaledijde Jeaninepien.  Zij, met haar vuige troep VVD’ers, heeft een malicieus meesterplan uitgedacht om de totale vernietiging van het Iraakse volk te bewerkstelligen want daar zijn ze zelf namelijk niet zo goed in.

Maar gelukkig is er iemand die het door heeft. Een dapp’re, koene en fiere ridder. Een man die van geen ophouden weet. Hij zal niet rusten voor dat ze allemaal, één voor één en stuk voor stuk achter slot en fucking grendel zitten. Hij is de dreiging die flappert door de nacht. Hij is de ingrgroeide nagel aan de teen van Jeanine Hennis. De kauwgom onder de schoenzolen van de VVD. Het vloerkleedje waar deze totaaldespoten telkens over struikelen. Hij is de krassende nagel over krijtbord der ongerechtigheid. Hij is *tromgeroffel*… Mr. Jeroen de Kreek. Wij zitten in de houdgreep van terroristen, alleen zijn wij te blind om dat te kunnen zien en onversaaghde Jeroen gaat iedereen de ogen openen.

Via zijn website bij lawyers.nl en het iets toegankelijker terroristenvangen.nl gaat hij als een ongemaskerde wreker met open vizier de keiharde juridische strijd aan met het megalomane tuig dat ons land regeert, want: genoeg is genoeg. Uit het Rapport Davids blijkt immers on-om-stotelijk dat premier Balkenende schuldig is aan genocide. Vergaande genocide zelfs. Ja, u mag denken dat wij als klein landje van 16 miljoen mensen geen ruk voorstellen in het mondiale maalstroom, maar vergis u niet! Onder leiding van Jakhals Jeanine is een plan uitgedokterd waar de honden geen brood van lusten. U denkt bijvoorbeeld dat de VS de oorlog in Irak hebben gestart. MIS! Dit was een briljant idee van het veelkoppig monster dat de VVD is in een allesomvattend plan waarin George W. slechts een onbeduidende pion was. En meek no misteek: MarcoHeld  Jeroen zal met het rechtboek in de hand de wereld redden. Hoogstpersoonlijk zal hij zich voor de aanstormende trein der vernietiging werpen om dit onrecht een halt toe te roepen en te laten ontsporen.

Maar vergis u niet, Trouwe Lezer. Jeroen zal worden tegengewerkt. Hij zal bespot worden. Hij zal belachelijk gemaakt worden. Hij zal voor gek worden versleten. Men zal zijn grenzeloze fanatisme afdoen als een obsessieve waan. Gewetenloze agenten uit de rangen der staatsterroristen zullen proberen hem kapot te maken. Toch zal Jeroen als een Ware Held verrijzen en ze allemaal aanpakken. Mark my words: Over een jaar of 5 vieren we Zijn verjaardag als nationale feestdag. Kinderen zingen Zijn Naam en dijken worden naar Hem genoemd. Jeroen de Kreek leidt ons allen naar het land van melk en honing.

Cappuccino zegt: goed bezig, Jeroen. Ik sta achter je. Een kilometer of 40.

Over cappuccino

Schrijver, koffiedrinker, realist, vader van een tweeling, gadgeteer, Alfa Romeo Bestuurder, Metalhead, Getronics

Geplaatst op 26 augustus 2010, in Idioterie en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 8 reacties.

  1. Wat een volidioot is dat man.
    Keihard aanpakken, aan de schandpaal met die man, is GeenStijl al ingelicht?

  2. Niet echt goed geschreven voor een schrijver.

  3. Duidelijk te lezen dat ik er goed de schijt in heb overigens: http://twitter.com/jeroendekreek/status/22159435207

  4. Jeroen: NOBODY FUCKING CARES. Zoek een leven. Ga bloemschikken. Ga Taliban bekeren. Ga alle stenen in de Chinese Muur tellen. Help Oldenzaal weer droog te maken. Laat jezelf opblazen in Irak for all I care, maar niemand zit te wachten op jouw genocide verhaal.

  5. Goeie samenvatting en geen woord van gelogen, maar aan de andere kant is zijn strijd wel te begrijpen. Er waren geen massaverniteging wapens in Irak 😉

    • Als dat de reden zou zijn van heksenjacht zou hij een punt hebben, zij het slecht uitgevoerd. Maar hij heeft het over de georganiseerde genocide waaraan zelf mijn kinderen nog schuldig zouden zijn omdat ze toevallig ademden terwijl er soldaten in Irak zaten. Dat is natuurlijk debiel.

  6. @Cappuccino

    Dat het je niks schelen kan allemaal was al duidelijk. Staat genoteerd. Geeft goed aan hoe verziekt dit land is. Vooral ook dat je het in kapitalen uitschreeuwt. Gelukkig is er niemand meer over wanneer jij verzuipt. De genocide in Irak is willens en wetens georganiseerd met voorbedachte rade. Je wil het niet weten, je wil het niet zien, je zadelt je kinderen op met de gevolgen. “Papa, wat deed jij toen er massamoord op de Moslims gepleegd werd”. Kinderen van NSB ouders hadden het ook niet makkelijk. Hoop dat jij je kinderen recht in de ogen kijken kan wanneer ze er achter komen dat het jou geen fuck schelen kan wat er met de kinderen in Irak gebeurt. Ook de lange termijn effecten van het eindeloos bombarderen met munitie van verarmd uranium komt op het conto van jouw kinderen. Triest zulke harteloze mensen als jij.

Plaats een reactie